Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sayın Adil!.. Ben uzun süredir bahçenizi takip etmemişim ve neler kaçırmışım neler... İnanın ağzım açık gezdim bahçenizi, ne kadar güzel olmuş ne kadar... Maşallah!.. Harika olmuş bahçe.
Sizin bahçenizden hemen önce Sevgili Berrin Hanımla yazıştık ağaçlara astığımız kuş yuvalarımıza kuşlar gelmiyorlar diye üzüldük durduk. Ve sizin bahçenizde bir borunun içine kuş yumurta yapmış ve minik bebişler dünyaya gelmiş. Ne kadar sevdim anlatamam. Bravvo, maşallah, daha çok olsunlar inşallah...
Çiçekleriniz; hangisini söylesem ki hepsi birbirinden güzeller maşallah ve kelebekli çiçek fotoğrafınız harika olmuş, çok güzeller çok... Renkli akasyalara bayıldım ve ilk kez gördüm. Hatmiler, glayöller maşallah... Ellerinize, emeklerinize, gönlünüze sağlık. Büyük güzellikler kaçırmışım fakat çok şükür gördüüm...
|
Sayın Yenigine Ziyaretiniz beğeniniz için çok teşekkür ederim.
Çevremiz henüz binalaşmamış etrafımızdaki kuşlar her yıl çevremizde yuva yapıyorlar.Onlar için gerekli ortam mevcut.Bir on yıl sonra ne olur bilmek zor.Sahilden yukarı 2km var ve binalar şimdiden yarıya ulaştı.Büyük bloklar yapılıyor.Şimdilik kuşlarında bizlerinde huzuru yerinde.Allah artırsın inşallah.
Çiçeklerimle kuşlarla böceklerle mutlu huzurlu yaşayıp gidiyoruz.
Hala daha çiçek çeşitlerime yenileri eklenmeye devam ediyor.Bunun sonu yok galiba.Çiçek alanını dahada genişletmeyi düşünüyorum Allah izin ederse.
Tekrar ziyaret etmeniz dileğimle saygılar selamlar.