Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira
mavişler bu halleriyle çiçeklendilerse benim mavişimden kestiğim umuda sarılmam lazım tekrardan  küpelilerin rengi harikaymış ablacığım, onlarla ilgili merak ettiklerimi sen sormuşsun.. sana verilecek cevap benimde işime yarayacak.
balkon konusuna gelince; benimde kendime ait, kimsenin erişemeyeceği bi balkonum olsunda varsın güneşsiz olsun... evden bir kaç gün ayrılsam çiçeklerimin başına bi iş gelecek diye, canım burnumda oluyor..herkesin kolayca ulaşabileceği, el altında biryerdeler.
|
Sevgili hira mavişlerin üçüncüye çiçeklenmesi çiçeksizken güneşli yani bina girişinde duruyorlardı çiçeklenmeye başlayınca balkona aldım maşallah şimdilik iyi gidiyorlar.

Balkon konusuna gelince güzel ama dediğim gibi hiç güneş almıyor e zaten benim de bütün çiçeklerim el altındalar biliyorsun bina girişleri, kapı önlerinde duruyorlar. Bir sardunyam var balkonda ı ıh hiç gelişmedi garibim. Tabi ki ben de öyle kapı önlerinden kurtarmak isterim çiçeklerimi ama işte sadece fotoğrafladıklarım gölge sevenler diye aldım getirdim.
Teşekkürler, sağolasıın.