View Single Post
Eski 01-10-2013, 01:16   #18
sumeyra47
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berçin Mesajı Göster
Yolun başında olmana rağmen bayağı çeşit edinmişsin, hepside maşallah sağlıklı görünüyor. İlk sayfanda topçu çiçeği (karyağdı) gördüm kendisini çok severim, benimde var ama unlu bitten kurtaramıyorum ve dalları da tomurcuk dolu, görünce yaram deşildi): Çingene şalvarı çok ilginç daha önce görmemiştim, gelişimini bizlerle paylaşmaya devam edersen sevinirim. Bu arada sayfan hayırlı olsun demeyi unuttum, aramıza hoşgeldin sevgili sumeyra sevgiler...
Çok teşekkür ederim sevgili berçin.Ağaçlar.netle tanışalı 4 ay oldu.Bu sayede bu yaz ektiğim bir çok çiçek tuttu Eskiden de çok denerdim fakat sonu genelde hüsran olurdu.Buradaki tavsiyeler sayesinde çiçek bakmanın aslında çok zor imkansız olmadığını farkettim

Sizin gibi muhteşem bir terası olan birinden böyle güzel sözler beni çok mutlu etti.Daha benim kırk fırın ekmek yemem lazım.Okuya okuya öğreneceğiz inşallah.

Topçu çiçeği benim pek gelişmedi.Malesef benim evim giriş katında olduğu için nerdeyse hiç güneş görmüyor.Çiçekti tomurçuktu öyle bir şeyler oluşmadı.Ben daha tanışmadım unlu bit gibi zararlılarla, bu konuyla ilgili pek bir bilgim yok.

Çingene şalvarı hala aynı duruyor.Yaprakları çoğunlukta döküldü.Bu aralar bilgisayarım bozulduğu için resim yükleyemiyorum.Tamir edince gelişmeleri bildiririm.Forumu ve değerli üylerini çok sevdim bu arada geç oldu yine de HOŞ BULDUK

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön