View Single Post
Eski 30-09-2013, 16:18   #637
tarabyali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2011
engelstrompeten burgmansia

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi egülnur Mesajı Göster
Sayın tarabyalı, maalesef brugmansialarım Suadiye' de apartman bahçesinde. Sellukam gibi Kış için malçlama düşünüyorum, sizin gibi üstadlara danışarak tabii. Bu arada ben çiçek konusunda sabırsızlığımı yendiğim an, çiçeğim tomurcuklandı. Yakında foto paylaşmak dileğiyle teşekkürler.
Sayin: (egülnur) Hanim bu cicek normalinde türkiye ikliminin cicegi diyil ama dikkat ederek yapiyoruz bende bunu avrupada gördüm oradan tasidim ama avrupadada kisi saksi icerisinde isik Alan donmayacak sekilde kisi geciriyorlar biz Istanbul tarabyada oturuyoruz sizin düsündügünüzü ben bahcemde yaptim cok güzel sekilde kisi gecirmesi icin muntazam sekilde sardim kapattim ama seneye cöpü bile kalmadi cürüdü tarabya bayaga soguk suaduyeyi bilemiyorum ama olmaz diye düsünüyorum.benimkiler bayaga agac oldular ama cesaret edemiyorum kisi disarida gecirmesine yani üzülmek istemiyorum bir denedim olmadi bence biriki saksi ise saksi ev icerisinde 40/50 santim yüksekliginden kesin iceri alin balkonunuz varsa donmayacak sekilde balkonada alabilirsiniz zaten kesince yer bile tutmuyor sorunuz olursa sorun kolay gelsin saygilar

tarabyali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön