View Single Post
Eski 30-09-2013, 12:27   #5
leventali
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Yeniden Merhabalar,

Acil çıkmam gerektiği için mesajı bitiremedim. Bayram sonrası buluşma 26 Ekim Cumartesi benim için uygun. Ancak Cumartesi oluşu ve bayram sonu oluşu endişelerim var. Bayram sonrası insanlar bir hayli yorgun olacak ve bayram öncesi ertelenen işlerin yoğunluğu olacak. Benim önerim bayram tatili içinde bir gün buluşmak. Bayramın 4. günü olan 18 Ekim Cuma ya da 5. günü 19 Ekim Cumartesi. Çifte bayram(!) yapılmış olur.

Geçen sene yapılan etkinliği inceledim. Düzenleyenlerin ellerine sağlık.Büyük emek ve çaba harcamışlar; takdire şayan güzel görüntüler.

Toplanma amacımızı belirlersek (tanışma, tohum takası, bilgi alışverişi vs.) uygun olur düşüncesindeyim. Sahildeki cep sineması kafeteryasını (2.Kat) tanıyorum. Uygun derseniz orayı ayarlayabilirim.

Etkinliği Ağaçlar.Net üyeleri ve katılmak isteyen yeni katılımcılar olarak düzenlersek, hem yeni üyeler oluşur, hemde daha iyi bir katılım olur.

Son olarak toplantı ile ilgili görüş ve önerilerinizi yazarsanız burada tartışma fırsatı buluruz. Toplantıyı daha önce organize eden arkadaşlarımız bu konuda başarı ve tecrübe edinmişler. Yine o arkadaşlar düzenleyebilir ve bizler de onlara yardımcı oluruz.

Veri bankası olması amacıyla düzenleyen organizatör arkadaşa e postamız ve cep telefonumuzu özelden gönderilmesi uygun olur. Böylece bir sms veri bankası oluşturup sms'le duyuru yapabiliriz. Hemde aynı duyuruyu burada paylaşabiliriz.

Benim yazacaklarım şimdilik bu kadar. Her türlü öneriye açığım

Saygı ve Sevgilerle...

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön