Doğa dostu arkadaşlarıma merhaba,
Uzun bir Apartman hayatından sonra izmir güzelbahçe ilçesinde bahçeli evimize mayıs ayında nihayet taşındık 150-200 metre kare arası bir bahçeye sahibim, hazır rulo 4 mevsim tabir edilen çim yaptırdım kenarlara da limon selvi koydum, sulamayı el ile geceleri yapmaktayım bu yaz başında bir kere organik toz gübreyi el ile serpme şekilde yaptım, düzenli çimleri kendim bana ait çim biçme makinası ile biçmekteyim 3 hafta önce de komşularda uçuşan kelebekleri görünce bende hemen ''
SARBAN 4 '' alıp ilaçlama yaptırdım ama tekrarlamadım ilaçlamayı ve 1 hafta öncesine kadar herşey mükemmel iken uçuşan kelebekleri benim bahçem de de gördüm ''eyvah'' dedim ve çimleri inceleyince yeşil yeşil kımıl kımıl çayır kurtlarını gördüm, dün pazar günü olduğu için açık bir zirai ilaç satan yer bulamadım için komşularımdan yardım istedim ve onlarda olan
'' Kung-fu 4 '' ilacını gece yarısı önce iyice sulayıp sonra sırt pompası ile çok iyi ilaçladığımı düşünürek tamamladım ama sabah uyandığımda kurtların hala yaşadığını gördüm panik halinde elimle öldürmeye başladım ama elle olacak gibi değil di
Şimdi bu gece sizlerin önereceği bir ilaç ile tekrar bir ilaçlama yapsam olur mu?,
ilaçlama sonrası yapmam gerekenler nedir?
bu konuyu tek tek okudum ama kafamda hiçbirinin sırası oluşmadı açıkcası, turf set, dezenfektan uygulaması, gübreleme gibi konular..Kısacası yardım ve önerilerinizi acil olarak beklemekteyim..Herkese saygılar