Altay cevize ben tapmıyorum bütün çeşitler için aynı mesafedeyim ben demek istediğim bu çeşit gittim gördüm hoşuma gitti sevdim diğer çeşitler gibi bunada fırsat verelim eksikler var ülkemize kazandıralım karalama yapmayalım köstek olmayalım bir cins bir yerde güzel olurken diğeri başka yerde ola biliyor olmaz fiyasko demeyelim inanın aranızda hak veren çıkacaktır bir yıldır araştırıyorum fidancılar ile bahçe sahipleri ile görüşüyorum fidancı ile bahçe sahiplerinin söyledikleri zıt birbirine şöyle verime oturmuş çok memnunum diyen bahçe sahibi bulamadım daha özür dileyerek söylüyorum fidancılara kıcıklandım sebebi birisi 20 milyon fidan var diyo nerden bulmuş 20 milyon gözü aşılamak için birisi senin orda benim cinsden başkası olmaz diyor meşhur hocalarımız ile konuştum rakım sormadı toprak sormadı örnek şu cinsi ek diyor fidancı konuşunca çok güzel kurduğu bahçe sahibine gidiyorum beni yaktı sen yanma diyor çok acı gerçekler var gördüklerimi duyduklarımı burada yazmam imkansız.
Diyorumki kardeşim benim burası 1300 rakım bana deki arkadaşım benim cins orda olmaz felan arkadaşın cins uyar de bana adam nerdeyse bana sahil kenarına ekilen cinsi 1300 rakıma ektirecek vala araştıran arkadaşlar burdaki yazıları okuyarak ekime kalkmasınlar gitsinler bahçeleri görsünler en temiz bilgiyi orda görürler bahçe sahiblerini dinlesinler
|