View Single Post
Eski 25-09-2013, 20:47   #39
dogef
Ağaç Dostu

dogef's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altintasna Mesajı Göster
Sayın Dogef,

Size şuan nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. =) Çalışırken kargodan aradılar ve bir türlü saat altı olamadı. Hediyeniz olan saksılarıma ve çiçeklerime kavuşmak için akşama kadar adeta saniyeleri saydım.

Hiç bu kadar saksıyı bi arada görmemiştim. =)

İnşallah bu saksılarda sağlıklı ve çeşit çeşit katktüsler büyütürüm. Bunu çok istiyordum artık daha da fazla istiyorum. Çünkü işin ucunda bir de size mahçup olmak var bundan böyle.

Soru, sorun ve çelişkilerimde sık sık sizi rahatsız etmem gerekecek. Bunun için sizden şimdiden özür diliyorum. =)

Boy boy saksılar ve bu güzel kaktüs ve sukulentler için size çok teşekkür ediyorum Sayın Dogef. =)

Beni çok mutlu ettiniz. Mutluluk da sizi hiç terketmesin. =)

Harikalar:
Sayın altintasna; Öncelikle zerafetiniz için ben teşekkür ederim.Sayfanızda yer vermişsiniz.Sukulent sayısı daha fazla olabilirdi.Ama pek istemediğiniz gibi bir kanıya kapıldım.Sedum türleride ekliyecektim ama sizi sıkıntıya sokmak istemedim. Ben çiçeklerle,özelliklede kaktüslerle ilgili konuşmaktan asla rahatsız olmam emin olun. Aslında sizin gibi içtenlikle bu işe gönül veren bir evladıma yaraşır bir paket olmadı,kusuruma bakmayın.Bana mahcup olmak,estağfurullah..
Dilerim yaşamınız boyunca hep mutlu olun, ve bu diken aşkı hep devam etsin.

dogef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön