View Single Post
Eski 24-09-2013, 17:17   #24
incirli
Ağaç Dostu

incirli's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kuru.umit Mesajı Göster
Merhaba,
biz turları kapalı bir grupla yapıyoruz ve programı kendimiz yapıyoruz ve talepte bulunuyoruz. Biz bu geziyi Nar gezi ile yaptık. Programın aynısını başka bir turda bulamayacaksınız. Fitz Roy Dağına tırmanış zorlu gözükse de aslında orta zorlukta. Yukarıdaki türkuaz renkli buzul göllerini gördüğünüzde tüm yorgunluğa değiyor. Viedma Buzulu üzerinde yürümede bizim turda spontan gelişti ama Nar gezi bu yürüyüşü normal programına koydu. Bir de biz oralara kadar gitmişken Iguazu gezisini de yaptık. Oralara kadar gitmişken kaçırmamak lazım. Arjantin şu anda hala ekonomik krizde bu nedenle fiyatlar geçmişe göre düşük. Türkiye çıkışlı turlar sadece El Calafate de Perito Moreno buzuluna görürüp orada gemi ile tur yapıyor ama ben bizim rotayı izlemenizi tavsiye ederim. Şili de bir çiftlikte şili kovboyları ile çiftlikte gün geçirmeniz çok özel bir deneyim. Bize ilk defa bir Türk grubunun bu turu, bu şekilde yaptığı söylendi
Fiyata gelince - Nar Gezi . Nar gezi oraya şubat 2014 de tekrar tur yapıyor. Orada yaşayan bir Türk rehber eşliğinde mükemmel bir tur sunuyorlar. Nar gezinin resmi sayfası ise Nar Gezi .
Gezekalın
Not: benim web sayfamda önerilen rotalar kısmında bizim Patagonya turunun programı var. GEZEKALIN | Önemli olan varmak değil, yollarda olmaktır…
bilgi için teşekkürler
bu siteyi ilk kez duydum sık kullanılanlara ekledim
sayfanıza göz atamadım henüz boş bi vaktimde uzun uzun inceleyeceğim

incirli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön