Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996
İzmir fuarı kan kaybediyor.
Ben de fuardan beklediğini bulamayanlardanım. Eski kalabalıklar, eski heyecan da yoktu maalesef.
Fuarda en ilgimi çekenlerden biri de İran'dan gelen solucan gübresi üreticisi firmaydı. Solucan gübresinin kg. fiyatını 1 dolar olarak belirlemişler. İran'da bile solucan gübresi kullanımı o kadar yaygınmış ki. Bizde niçin az anlayabilmiş değilim.
Selamlar... Saygılar...
|
Kesinlikle size katılıyorum bu sene yoğun olarak hayvancılık ürünleri dikkatimi çekti. Stant yoğunluğundan dolayı fuarı tam anlamıyla dolaşamadım fakat katılımcıların çok eksik olduğu gözüme çarptı çoğu stant da mankenlerin göz önünde durması teknik sorulara cevap verememeleri bilir kişilerin eksikliği dikkatimi çekti. Yine de başarılı firmaların olması zeytin sektörü için rekabet havası oluşması içimi bir nebze rahatlattı. Umarım seneye daha başarılı bir fuar olur. İzmir Fuarı konum ve yapısı itibari ile daha fazlasını hak ediyor...
Ayrıca sn syıldıran beye çok teşekkür ediyorum gelip stant da beni ziyaret ettiler fazla konuşma fırsatı bulamasak ta agaclar.net ten tanıştığım ilk kişi oldular