View Single Post
Eski 08-09-2013, 01:39   #364
züleyha
Ağaç Dostu

züleyha's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2007
Uzun süredir balkon sayfamla ilgilenememiştim. Geçen bu kadar zaman sürecinde hayatımda büyük yenilikler, büyük değişimler oldu. Herşeyden önce maalesef artık böyle bir balkonum yok.
İş değişikliği nedeniyle Balıkesir'den İstanbul'a taşınmak zorunda kaldım. Yeni evimde maalesef çok büyük bir balkonum olmadığı için ve birde eşimin 'artık balkonda oturmak istiyorum lütfen ona göre düzenleme yap' isteğinden dolayı taşınma esnasında birçok çiçeğimden vazgeçmek zorunda kaldım.
Seçim yapmak çok zorda olsa, getiremeyeceğim çiçeklerimi benden daha iyi bakacaklarına can-ı gönülden inandığım arkadaşlarıma hediye ettim. Hediye ettiklerim arasında sardunyalarım ( maalesef sadece iki saksı sakız ve iki saksıda normal sardunya getirebildim) ceylanlar dahil, aloe-vera, abutilon, sedum palmeri, kohleria,bodrum papatyası, ortanca, amaryliss, zıpçıktı, begonvil, afrika menekşeleri, telgraf çiçeği ve dahası var
Ama vazgeçemediğim Japongüllerim, limon agacım, süs narım, melissa, yılbaşı, paskalya ve mum çiçeklerim benimle birlikte geldiler. Henüz adaptasyon sürecini tamamlayamadıkları için durumları pek iç açıcı değil ama durumları biraz düzeldikten sonra fotoğraflarını ve ****** yeni balkonumu yayınlayacağım. Şimdilik benden haberler bu kadar

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön