Çok teşekkür ederim Serkan Bey, sizin gibi şahsen bitki ve hayvanseverliğini örnek aldığım değerli bir forum üyesinden böyle iltifatlar almak beni cidden gururlandırdı. Eskisi gibi fotoğraf yüklemediğinizi düşünsem de terasınızı severek takip ediyorum. Hele hasta olarak alıp çiçeklerini gördüğünüz çeşit çeşit orkidelerinize de hastayım

Sultan sahibi olduğunuzu bilmiyordum. Sizin tecrübelerinizden yararlanmayı çok isterim. Paşa çok obur değil ama feci meraklı bir sultan. Erkek olduğunu düşünüyorum yanaklarının koyu ve geniş turunculuğundan. Ama en büyük kanıtım bana olan düşkünlüğü. Kuşların cinsiyetine göre sahiplerine düşkünlüğünün değiştiğini pek çok defa gözlemledim. Dişi kuşlar eşime erkekler de bana düşkün oluyorlar. :P Beslenmeyle ilgili tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ne yemesi gerektiği konusunda önceki kötü tecrübemden dolayı evhamlı davranıyorum. Evciller bölümüne de başlık açmıştım dilerseniz bunları orada da paylaşın diğer Sultan sahiplerinin de ulaşması kolay olabilir. Sevgiler...