View Single Post
Eski 06-09-2013, 00:32   #574
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Ördekler ve civcivler bayağı büyümüşler arkadaşım, civcivlerin son kare resimdeki bakışları çok sert adeta biz horoz olacağız diyorlar.)) Mercan'a bayıldım çok sevimli, çok tatlı, kimseye verme onu, Fincan hanım zamanla alışır yeni kardeşine. Kesinlikle terk sokağa terk edilmiş bu yavrucak söylediğin gibi tüyleri çok parlak ve tertemiz, kediler asla evlerini unutmadığı gibi yolunu da unutmaz.

Maşallah diyorum bahçe hasadına, ne çok çeşitin varmış hepsini bir arada görünce fark ettim. Bezelye domatesi ilk defa görüyorum, kabaklara diyecek sözüm yok zaten sayende bilmediğim bir çok şeyi öğrendim. Ama süs kabağı eserlerine bayıldım, arkadaşım on parmağında on marifet maşallah. Sevgili Sakdağ'ın tablo yapmak istediği Mercan'ın resmini tuvale aktarabilirsin, Mercan'ın verdiği bütün pozlar çok güzel ama o kare gerçekten tabloluk...

Fil kulağını daha önce gördüm ama adını bilmiyordum, hakikaten heybetli ve güzel bir bitki. Evde yerleştirecek yerim olsa küçük olan benim olsun derdim)) Ağaçlar. net insanı böyle bağımlı yapıyor, her gördüğünü istiyorsun.)))

Yine her paylaşımın çok güzel ve anlamlı arkadaşım, elinin bereketi, gönül güzelliğin hiç eksilmesin...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön