View Single Post
Eski 05-09-2013, 13:51   #347
dagınsesi
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-08-2013
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 6
Sayın Altay Cevizi:

Burada, ceviz konusunda deneyimli cevizdostu arkadaşlar var ve bu arkadaşların sordukları sorular önemli sorulardır. Biz onların altay cevizi hakkındaki yorumlarını çok önemsiyoruz. Ama siz kendi sitenizde yazan bilgileri, burada tekrar etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Anladığım kadarıyla, web sitenizde yazan bilgilerle sınırlı bilgileriniz var. Aynen bir üniversite hocasının derste anlatacağı konuyu ezberleyip sınıfta bunu anlatması gibi. Ancak öğrenci anlamadığı başka hususları gelip hocanın odasında sormak istediğinde hocanın cevaplayamaması ve bu şimdi neyden bahsediyor demesi gibi.

Siz çok önemli ve cevizde ezber bozan bir iddia ve girişimle ortaya çıkıyorsunuz ve insanların bu girişiminize ilişkin sorularını garipsiyorsunuz.

Adam soruyor, bu cevizin meyvesi nasıldır, yağ oranı, randımanı nasıldır? Ve daha bir çok soru. Siz hiç birine cevap vermiyorsunuz.

Burada size soru soran arkadaşların sorularına verdiğiniz cevaplar çok sığ. Web sitenizde yazan bilgileri tekrarlayıp duruyorsunuz. Üstelik yeşil kabuklu cevizin fotoğrafını buraya koymuşsunuz. Ne alaka? Soyup da öyle koysaydınız bari?

Ben 12 dönümlük arazime bahar ayında ekim yapacağım. O zamana kadar sizden bu sorulan sorulara vereceğiniz cevabı bekleyeceğim.

dagınsesi Çevrimdışı   Başa Dön