Arkadaşlar Merhaba bende bugün çiçek satışını çok uygun fiyata yapan bir internet sitesinden sion marka
( araştırdım en kaliteli marka olduğunu öğrendim ) orkide aldım hatta fiyatını söylememde bir sakınca olacağını düşünmüyorum KDV dahil 64,90 TL. İnanılmaz büyük ve bol kandilleri var isteyen olursa özelden yazabilir neresi olduğunu söyleyebilirim ilk başta inanmadım sipariş vermeden önce Müşteri Hizmetlerini aradım nasıl böyle ucuza satış yapıyorsunuz diye sordum '' yurt dışından kendimiz getiriyoruz ve seralarımızda kesme çiçeklerimizi kendimiz yetiştiriyoruz bu sebep ile müşterilerimize kaliteli ürünleri çok ucuza fırsat fiyatlarında verebiliyoruz '' diye cevap verdiler tereddüt ederek siparişimi oluşturdum ve geldiğinde çok beğendim içim rahatladı Anneme aldığım orkideyi bugün akşam vereceğim bakalım salonda çiçek köşesi bulunan annem nereye koyacak orkidesini Bu arada ASIL KONU Bakım ile ilgili bir şey soracağım vitamin olarak ya da bitki besini olarak ne kullanmalıyım uzun ömürlü ve sağlıklı olması için ???
|