View Single Post
Eski 01-09-2013, 21:06   #3988
hasan_ka
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi formullaone Mesajı Göster
Sayın hasan_ka,DSİ,köy kooperatiflerine,o köyde sulanıcak alan miktarına göre ve suya duyulucak ihtiyac miktarına göre öngörülen suyu sağlar diye biliyorum.Eğer,su miktarı o bölgede yetersiz ise ve köy kooperatifleri belirttikleri sulak alanlar dışında kendi insiyatiflerini kullanarak,kurak gösterilen alanlara da su verirseler,şikayet olduğunda değerlendiriliyor malesef.Yine de,bu konuyla ilgili,bölge müdürlüğüne ya da yetkili birimlere bir dilekçe ile ricada bulunup cevizlerinize bir ayrıcalık tanımalarını istemelisiniz.

Mavi sertifikalı olsun olmasın,diktiğiniz fidan sayısına göre destekleme alırsınız.Biz fidan başına 7 tl destek almıştık.Memurun bu konuda bilgisi yetersiz gibi geldi bana.
Ben de sizin bahsettiğiniz şekilde biliyorum Sn. Formullaone. Ancak suyun yetmemesi gibi bir durum söz konusu eğil zaten kooperatif yeni yeni faaliyete geçiyor. Şuan benim su aldığım pompa 15 günde yalnızca 3 4 saat çalışıyor. Ben de boruyu çekince 10 günde 4 saate çıktı maksat gıcıklık olsun diye şikayet var Bu senelik sorun anlatıldı umarım seneye aynı olayları yaşamayız.

Destekleme konusunda da bakanlıktan gelen yazıya göre 8*8 mt mesafeden aşağıya destekleme yokmuş ancak görmezden gelip desteklemeyi onaylayacaklar sanırım. Memurun bilgilendirmesi bu şekilde oldu.

hasan_ka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön