Konu
:
gokcegokce / Balkon
View Single Post
01-09-2013, 20:21
#
309
gokcegokce
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
Son gelişmeler...
Merhaba dostlar sevimli dostumun kaybı beni fazlasıyla üzdüğü için paylaşım yapmamıştım bir süre. Üzüntüme dayanamayan eşim beni yeni bir dost almaya ikna etti. Haftasonu Kırklareli'ndeki bütün petshopları dolaştık. Aslında niyetimiz bir muhabbet kuşu almaktı ama Paşa'yı görünce dayanamadım. Yaklaşık bir yıldır bulunduğu petshopta bakılmaktaymış, kardeşleri hep gitmiş. Paşanın bir ayağının arka parmağı sakat ama hareketlerini kısıtlayacak bir durumu yok. Sanırım o nedenle sahiplenilmemiş. Görür görmez çok sevdik eşimle. Umarım hep birlikte güzel zamanlar geçiririz. Maşallah demeyi unutmayın dostlar
Kırklareli Migros'a düzenli olarak orkide geliyor bu aralar. Ben de denk gelince hoşuma giden renklerden edindim. Beyaz ve beyaz-mor benekli çiçeklerini döktü. Orkideler özellikle geceleri serin hava akımını ve köklerinin suda kalmamasını seviyorlarmış. Geceleri 1-2 saat bulundukları odayı havalandırıyorum ve köklerinin kurumasına izin veriyorum. Önceki aldıklarım kısa zamanda çiçeklerini döktüler ama son aldıklarım hala çiçekliler.
Bu resimdeki orkidenin rengi favorim şu ara...
gokcegokce
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
gokcegokce Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul