Konu: susex tavuk
View Single Post
Eski 31-08-2013, 02:36   #118
6litre
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tahir18 Mesajı Göster
çok güzellermiş hayırlı olsun
Takkeli gercekten bir alem, hepsine efeleniyor (yüksek ihtimal horoz olacak), hayvanlarda ibik yok onun yerine o gördügünüz takkeler olusuyor, ve harika bir siyah beyaz ayrimi ve canli renkler. kanatlarida düsük oluyor. su anda yaklasik 4 haftalik civciv oldular. renkler belirginlesmeye basladi. Takkelinin kafasinda 3 cm lik tüyler cikti, o almanlarin punk saclilarina benziyor kerata. Vorwerklerden biri halsizlesti öbürlerinin arasina karismaz oldu su ve yemden kesildi, 2. gün hepten sakinledi baktim olmayacak agizdan 2 ml. kadar bebeklere verilen ates ve agri kesici nurofen surubundan siringayla verdim 2 defa 3-4 saat arayla. Cok sükür hala yasiyor. birde yine ayni civcivlerden birine, oglum yanlislik üstüne basti, dedim gitti cirrik, 2 saat hareketsiz zorla soluyarak yatti, dedim acisina son vereyim, aklima geldi civ civ yemini islatarak yine 3 ml. nurofen cocuk surubuyla bulamac yaparak yaklasik 6 ml, 3 saat arayla 3 defa verdim, MUCiZE civ civ hala yasiyor ve hala saglikli.

Not: Yukardaki verdigim ilac isimleri hayvanlar icin uygun olmayabilir, yanlis bilgilendirmek istemem, verdigim ilac ismini kullanimi beni baglar, kullanmaniz durumunda dogacak sonuclarda sorumluluk kabul etmem.

6litre Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön