Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tahir18
çok güzellermiş hayırlı olsun
|
Takkeli gercekten bir alem, hepsine efeleniyor (yüksek ihtimal horoz olacak), hayvanlarda ibik yok onun yerine o gördügünüz takkeler olusuyor, ve harika bir siyah beyaz ayrimi ve canli renkler. kanatlarida düsük oluyor.

su anda yaklasik 4 haftalik civciv oldular. renkler belirginlesmeye basladi. Takkelinin kafasinda 3 cm lik tüyler cikti, o almanlarin punk saclilarina benziyor kerata.

Vorwerklerden biri halsizlesti öbürlerinin arasina karismaz oldu su ve yemden kesildi, 2. gün hepten sakinledi baktim olmayacak agizdan 2 ml. kadar bebeklere verilen ates ve agri kesici nurofen surubundan siringayla verdim 2 defa 3-4 saat arayla. Cok sükür hala yasiyor. birde yine ayni civcivlerden birine, oglum yanlislik üstüne basti, dedim gitti cirrik, 2 saat hareketsiz zorla soluyarak yatti, dedim acisina son vereyim, aklima geldi civ civ yemini islatarak yine 3 ml. nurofen cocuk surubuyla bulamac yaparak yaklasik 6 ml, 3 saat arayla 3 defa verdim, MUCiZE civ civ hala yasiyor ve hala saglikli.
Not: Yukardaki verdigim ilac isimleri hayvanlar icin uygun olmayabilir, yanlis bilgilendirmek istemem, verdigim ilac ismini kullanimi beni baglar, kullanmaniz durumunda dogacak sonuclarda sorumluluk kabul etmem.