Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste
Sevgili YeniGine, yavru kumrucuğa üzüldüm bende kumruları çok seven biri olarak, artık bizim buralarda kumrular yaşamıyor, kargalar bastı bizim köyü, keşke kumrular gelip benim çiçek saksılarına yuva yapsalar, ne zaman bir kumru sesi duysam beni çocukluğuma götürür, çok seviyorum onların seslerini, Bergamaya gittiğimde bol bol dinliyorum, orda bari varda...
Çiçeklerinize de üzüldüm, güllerinizede, gülleri ilaçlayabilirsiniz arılar farkedecektir ilaçlı olduğunu, keşke yakın olsaydık, babam arıcılık yaptı senelerce, onları hiç rahatsız etmeden alabilirdi, yakınlarınızda hiç arı malzemeleri satan yerler yokmu, size oradan yardım edebilecek birilerini bulabilirdiniz belki. Herşeyin bir çözümü bulunur bu kadar üzmeyin kendinizi. Sevgiler...
|
Sevgili aheste hoşgelmişsiin, teşekkür ediyorum sağolasın. Evet kumruları ve o ötüşlerini ben de çok seviyorum ve benim de çocukluğumdan kaynaklanıyor bu sevgi. Hep üresinler, çoğalsınlar diye gayretlerdeyim. Benim balkonumda artık olmuyor, onun için komşuları seferber ettim.

Evet çiçeklerim öncelikle güller bir garip oldular genellikle diplerinden suluyorum fakat canım o kadar sıkıldı ki durumlarına dün hepsini baştan aşşağı hortumla sulayıverdim artık. Arılar için de dediğim gibi birçok yeri aradım fakat ne acıdır ki maalesef

arılarla ilgilenen bir mercii kalmamış.
Sağolasın.