Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sevgili berçin hoşgelmişsin, ne iyi etmişsin de gelmişsin, ben de dertleşecek bir dost arıyor idim. Teşekkür ediyorum. Bu aralar çiçeklerimden paylaşamıyorum.  Çünkü çoğunluğu yanlış sulama, sulanmama, otların arasında kalmışlar, güllerim hepsi hasta, hani hep derdim bina girişleri sağolsun bir girişe yeni birileri taşındı 'Sen bunları kendi girişine koy' diyor sanki benim girişim varmış gibi. Yani kısaca bir sürü sorun, ilgisizlik aldı başını gidiyor ve ben de ay lanet olsun deyip; benim balkonum güneş görmüyor ne kadar güneş sevmeyen bitkim var ise hepsini az az toplayıp balkona yığmaya başladım.
Arılar; valla TEMA'yı aradım 'Biz artık arıcılıkla ilgilenmiyoruz' dediler. B.Çekmece Belediye aradım 'Arıcılıkla ilgilenmiyoruz' dediler, K.Çekmece aradım yine aynı cevap. Gelip gidip bakıyorum o büyük delik iyice yok oldu. Ona da aman ya bir tek ben mi varım başkaları ilgilensinler deyiverdim. Amaaa çiçeklerimin üzerinde de gördükçe onları içim de acımıyor değil.
 Evet o 10 günlük yavruyu kurtaramadık. Ve yine aynı komşumun bahçesinde sağolsunlar bir vakitler Eminönü Çiçek Pazarı'ndan 'Abla bu yuva tam kumrular için' diyerek 3 sene önce 25 TL'ye aldığım yuvaya bu sene yine o komşumun bahçesinde bir kumru oturdu ve 2 yumurtası var. O komşumun bahçesinde sardunya saksısından 2 yavru uçurduk çok şükür, bakalım şimdi bu benim 3 sene önce aldığım yuvadan beklentim var.
Yani site bahçesinden olumsuzluklar ve olumlu birşeyler. Artık bakalım YeniGine ne yapar?
|
Bir çoğumuzda aynı sıkıntı mevcut sevgili dost, bahçede biraz daha kolaydır diye düşünüyordum ama sonuç hüzün olunca hepsi aynı...
Bizim buradaki, daha önce bahsettiğim çatı aktarımından sonra sayıları azalsa da güvercinlerin üremesi iyi geçmişe benziyor. Terasa konuk olan yavru güvercinleri görünce mutlu oluyorum. Senin için resimlemeye çalışırım, nasıl bekliyorlar onlar için doldurduğum su kaplarını görmeni isterdim. Sıra sıra diziliyorlar, Zeus gelmeden önce olsaydı ne resimler olurdu şimdi...
Terazi bir aşağı bir yukarı, bakalım. Ben şahsım adına, insanlığın yaptıklarına karşın doğanın bize yapacaklarından endişe ediyorum

.