View Single Post
Eski 29-08-2013, 01:00   #98
mügem
Ağaç Dostu

mügem's Avatar

Giriş Tarihi: 12-12-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili mügem, sayfanızı açtığınız zaman da söylemiş idim tam benlik bir bahçe ve gerçekten büyük bir zevkle izliyorum bahçenizi, maşallah diyeyim.
Oh oh maşallah tarla toprağı, yanmış hayvan gübresi, çam gübresi harika. Yani ben çiçek bakmayı bilmiyorum diyorum artık. Tamam ekiyorum, dikiyorum bunları yaparken de yanmış hayvan gübresi karıştırıyorum, suluyorum; gayet güzel. Bir müddet sonra bende problemler başlıyor: Yok çiçek açmadı, yok soldu, yok kurudu, yok çürüdü, yok gelişmedi, yok küllenme oldu, mantar oldu, pas, kara leke oldu... Yani kısaca ben çiçek bakmayı bilmiyorum. Buna rağmen de ha bire ekeyim, dikeyim gayretindeyim.
Çok sağolun YeniGine abla, bunlar bende de oluyor,örnek vereyim.Sayın alacakaranlıktan gelen lisiantus fidelerinde ilk başta sorun yoktu.Sonra birer kaybetmeye başladım.Suyunu azalttım,gübre verdim,hasırla gölge yaptım,olmadı.
Sonunda dün keşfettim.Uzun balkon saksılara dikmiştim.Altında altlığı takılıymış meğer.Nasıl olduysa unutmuşum.Bugün eşimle oğluma söktürdüm.Şoorrrrtt diye sular aktı.Ben de anladım ki lisilerin başını yiyen suymuş meğer...

Düzenleyen mügem : 29-08-2013 saat 01:01 Neden: harf hatası
mügem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön