View Single Post
Eski 28-08-2013, 13:46   #1363
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Fincan sitede meşhur, malum! Mercan'a gelince... Geçtiğimiz günlerde bahçeye indiğimde birden bana doğru koşan bu güzelliği gördüm. Geldi, ayaklarıma sarıldı, "sev beni" dedi. Sonra açık olan kapıdan benden önce çıktı eve. Fincan'ın mamasından yedi, suyundan içti. Tabii Fincan kıskançlık krizlerinde bu arada... Geçti baş köşeye kuruldu bu küçük hanım. Fincan'a uysun diye Mercan ismini koydum. Annem ikinci bir kediyi istemiyor ama Mercan'ın Fincan'dan günde 5 posta dayak yeme pahasına, evden gitmeye hiç mi hiç niyeti yok. Ben de bizim buralarda hiç böyle güzel kedi görmemiştim. Üstelik sevgi manyağı. Yuva arıyorum ama şimdilik mecburen bizimle...

Senin Cevdet de öyle tatlı ki! Ben sürekli özlüyorum bunları... Özlememek mümkün değil.
Kışın bir kedi geldi bize de ablacım böyle siyah beyaz tatlı mı tatlı bir erkek kedi ve kocaman şişman bişey aynı senin anlattığın gibi ayaklarıma dolandı. Yabancı olduğu belli daha önce hiç görmemiştim bizim burda. Sonra yemek verdim bahçeye getirdim tabi, Nevzat koydum adını dedim Cevdet bak bu senin abin artık, Cevdet önce bi baktı baktı baktı... Ablacım inanır mısın sonra eliyle bir tokat attı Nevzat'a şaşırdım valla. Cevdet'ten böyle bir tepki beklemiyordum istemedi Nevzat'ı, döve döve kaçırdı kediyi bidaha da gelmedi kediler çok sahipleniyorlar evi

Denizli'ye değil de Bursa'ya gelseydim ablacım napar eder Mercan'ı sahiplenirdim çok sevdim ben onu İnşallah çok mutlu olacağı bir yere verirsin abla. Nazar boncuklu tasma ne de yakışırdı Mercan'ın boynuna değil mi?

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön