Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili mügem, Bergama-Kozak diye okuyunca mutlaka Kestane ağacı vardır diye bahçenizi inceledim. Kestane ağacınız yok ama bu alanda yetiştirdiğiniz pek çok çeşidiniz var hepsi de çok güzel, sağlıklı. Ellerinize sağlık.
Müsadenizle küçük bir düzeltme yapabilir miyim? Küpeli diye bahsetmişsiniz, yörenizde öyle anılıyorsa da bitkinin adı küpe çiçeği yani fuchsia'dır. 
|
Merhabalar Güler abla,bahçeme hoşgeldiniz.
Kestane ağacı köyün içinde tek tük var.Ama asıl 46. mesajımda,arkada görünen Madra Dağları kestane yurdudur.Madra'nın arkası ise Balıkesir.Beğeninize teşekkür ederim.
Estağfurullah,tabii ki yanlış bilinen şeyleri düzeltmek gerek.Evet yöremizde küpeli diye anılıyor.O zaman bende şöyle yapayım.Önce biliyorsam gerçek adını,sonra da yöresel adını yazayım.
Bahçeme yine beklerim,saygılar.