View Single Post
Eski 26-08-2013, 18:22   #5
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Van_Meer_Technique-021.jpg
Önden görünüm. Böylece bıraktığımız dokuyu dikkatli bir şekilde yerine katlayabiliriz ve eğer gerekirse, yerine tam oturacak şekilde temiz bir bisturi veya maket bıçağı ile bir miktar daha ince kesimler yapabilirsiniz!


Van_Meer_Technique-022.jpg
Bir yan dalın kesilmesinden ötürü ortaya çıkan büyük yaralarda, yarayı kapatmak için sadece kestiğimiz dalın altında kalan yarım daire şeklindeki dokuyu kullanmak yetmeyebilecektir; böyle bir durumda gövdeyi kestiğimizde açılan büyük yaraları kapatmak için kullandığımız aynı tekniği kullanabilir ve yarayı daire şeklinde dış doku bırakarak kapatabiliriz.


Şimdi gerçek bir örneğe bakalım

Van_Meer_Technique-023.jpg
2001: Yaşadığım yere yakın bir bölgeden çıkaracağım bir Hollanda Alıcı.


Van_Meer_Technique-024.jpg
Kökleri neredeyse tamamen ince kumdan oluşan bir toprakta ve dolayısıyla sadece ellerimi kullanarak ve büyük bir budama makası yardımıyla çıkarabildim!


Van_Meer_Technique-025.jpg
Çıkardığım alıcı bahçemde plastik bir saksıya ektim.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön