Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Canım Arkadaşım...
Sen terastan gökyüzüne bir merdiven daya şimdiden bence. Zira benim sabah sefaları tohum yapmaya başladı ve ben senin için tohum ayıracağım. Terası da çok seveceklerdir bence. Hele şu kenarları beyaz biyeli olan güzel var ya, o sabah sefası olduğunu unutup gün boyu çiçekli kalıyor neredeyse.
Eklenti 435820
Çıtır büyüdü, dün beslemek için kafesten dışarı çıkardığımda uçup gitti. Öyle sevindim ki... Arkadaşlarını bulmuş. Diğer kumrularla beraber onlar için koyduğum yemleri yemeğe gelmişti bugün. Bir canı daha kurtardım şükür ki... Şimdi de bir kedicik çıkageldi ansızın. Daha önce hiç görmemiştim. Ama sevgi delisi bir can. Çok büyük değil. Sanki evden atılmış hissi uyandırıyor bende. Fincan çok ama çok kıskandı onu. Bu akşam bahçede mama verdim yeni gelen kediciğe. Bahçe kapısı açıktı. Ben civciv ve ördeklere bakarken, kaşla göz arasında eve çıkmış. Fincan bunu görünce bunalıma girdim. "O da senin kardeşin" desem de nafile... Diğeri öylesine uysal ki; benim cadı tıslıyor, diğeri sev beni diye yere yatıyor. Bahçeye çıkardım yine ama ağlayıp duruyor. Yine uyuyamam ben bu gece. O cana bir yuva bulmam lazım... Zeus'un Çüçü'ye yaptığı gibi, sanırım bizimkiler evin reisliğini kaptırmak istemiyorl
İnsanlığın yok olma tehlikesiyle yüz yüze olup insanlığını kaybedişinin farkında olmadığı günümüzde bizim gibilere çok önemli bir görev düşüyor sanırım. Biliyor musun, ben böyle olduğum için beni hiç sevmeyen hatta nefret eden çok fazla kişi tanıyorum. Böyle bir ortamdayken, senin gibi bir CAN DOSTUM olmasını çok isterim...
|
O zaman gelecek baharı sabırsızlıkla bekleyeceğim merdiveni bulutlara dayayıp

çok sevinirim arkadaşım

...
Reislik konusu bizde kabusa dönüştü diyebilirim; Zeus terasa çıktığında tek belirli yere, çöpün yanına koyduğum gazete kağıdına çişini yapardı. Son iki haftadır gözlemliyorum terasın beş altı köşesini işaretliyor. (Çüçü'nün gitmesi gerekli bir hal aldı da ben ne yapacağım

)
Sayfanda paylaştığın kadarıyla, yeğenin Eylül'e çok şeyi aşılamışsın. Herkes bu konuda bir kişiyi aşılasa büyük kazanımdır. Merak etme yalnız değilsin, ikamet ettiğim yerde çoğunluk nefret ediyor benden. Ben umursamıyorum, sende umursama, geleceği gören bizler bu cehaletin üstesinden de geleceğiz...Can dosttum...Teşekkürler...