View Single Post
Eski 25-08-2013, 10:19   #25
turkankaragoz
Ağaç Dostu

turkankaragoz's Avatar

Giriş Tarihi: 21-06-2012
Hoya sayfanı zaten takip ediyorum Fatih. Demek ki tekrar başladığın için orada yokmuş o kadar paylaşım. Bütün hoya sayfalarını okumaya çalışıyorum. Akşam da senin sayfana ulaşınca boşuna uğraşıyorum zaten Fatih te hepsi mevcutmuş dedim. İnan hazine bulmuş gibi sevindim. Çünkü sayfaların çoğu yabancı çevir oku anlamaya çalış zordu. Bende kolleksiyon oluşturmayı planlıyorum. Fakat hem yaprak güzel olsun hem açan çiçek güzel koksun istiyorum. Sn yeşillimin gönderdiği carnosa ile başladım. Yeni olarak bella, kerii, carnosa tricolor ve çelik chouke var şu an elimde. Sera işleten bir üyemizde curtisii gönderecek. Başladık bakalım hayırlısı. Ben sarkan ve küçük ama özelliği olan yaprakları çok sevdim. Fakat balkonum yok. Evim cephe olarakta batıya bakıyor. Kışın 19 derecede tutuyorum evi. Bulunduğum bölge nem oranı çok yüksek. Şartları bulunduğum şartlara uygun olsun diye araştırıyorum. Yavaş yavaş liste belirliyorum. Kafama takılan türler için senden ve sayın yeşillimden yardım isteyeceğim zaten uygunluk açısından. Dilerim benimde bir gün benimle yaşamaktan mutlu olan bir sürü hoyam olur ve bol çiçekleriyle beni ve sizleri mutlu eder. Bol çiçekli günler dilerim.

turkankaragoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön