View Single Post
Eski 24-08-2013, 20:36   #32
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mügem Mesajı Göster
Merhabalar
Naçizane birkaç saksı bitkimi,küçük sebze bahçemi,eşimin domateslerini,mısırlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.Saygılar.

Bahçenin büyüklüğü :
Yaklaşık 75-80 m2

Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) :
Fıstık çamı, Kiraz, Akkiraz, Ayva , İncir, Trabzon hurması, Üzüm, Kayısı, Gül, Leylak, Filbahri, Begonvil, Ağaç hatmi(dutgülü), Yıldız yasemin, Arap yasemini, Hosta, Ortanca, Kana, Glayöl, Crocosmia, Mor ve beyaz iris(mavrız), Güngüzeli, Lilyum, Nergis, Sümbül, Kardelen, Aster
Sardunya, Ceylan, Minyatür ceylan, Sakız çiçeği, Itır, Minik yukka, Minik pulmeria, Minik adeniumlar
Minik melisa, Yaprak güzelleri, Cezayir menekşesi, Mercan , Yumrulu begonyalarım, Çavuş-jandarmalarım, Acem halısı, Kara gözlü suzan, Latin çiçeği, Parlak ismail, Rozet çiçeği, Bodrum papatyası, Gazanya, Alacalı sütleğen, Yabani sütleğen, Küpeli, Kohleria, Achimenes, Mavi ve beyaz maviş, Petunya, Hüsnüyusuf, Onbiraylık, Aslanağzı, Akşam sefası, Lisiantus, A.radicans (ruj çiçeği), Amerikan sarmaşığı, 5 çeşit tradescantia, Buz çiçeği, Sempervivum, Atlas, Bir gecelik gelin, Balık kılçığı, Yılbaşı, Paskalya, Groptepetalum, Sedum sieboldii, Sedum palmeri, Senecio rowleyanus, Mammilaria, Kalanchoe, Kalanchoe daigremontiana, Kalanchoe fedtschenkoi, Kalanchoe tubilflora, Crassula, Hawortia, Kalp kalbe karşı, Şeflera, Hoya carnosa, Dua çiçeği, Kurdele çiçeği
Sayın mügem.

Bahçe sayfanızın hayırlı olmasını diliyor, sizde öğreecekçok şeyler olduğunu düşünüyorum.
Hemen ilk sorumu sorayım. 75-80 m2 de, bu kadar çok çeşidi bulundurmayı nasıl beceriyorsunuz.

Saygılarımla.

Düzenleyen s.serdar : 26-08-2013 saat 23:53
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön