View Single Post
Eski 24-08-2013, 17:56   #1923
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Merhaba sevgili arkadaşlar, uzun bir süredirdurgun olan sitemize biraz hareket kazandırmak istedim. terasın son halinden birkaç resim paylaşayım istedim.
Öncelikle şunu söyliyeyim 19 ağustos pazartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne gittim. Prof Dr İbrahim Işıldak hocamız izinde olduğu için tanışamadım ancak ayni bölümde çalışan sayın prof Dr Mustafa Cemek ve Muhammet hocalarımızla tanıştım.Şu anda sera faaliyeti sıcaklar dolayısı ile sonlandırılmış Eylül de tekrar faaliyete başlıyacakmış ozaman haber verecekler serayı yakından incelemek mümkün olacak. Sitemizi tanıttım incelediler ve yapılanların çok güzel olduğunu söylediler. Moralim düzeldi.
Terasa gelince bu sene bazı değişiklikler yaptığım halde istediklerimi yapamadım. Bu seneki yaz sezonunun Sonlandırmaya yakın olan diliminden bir kaç fotoğraf,
Sapı incelerek ve kuruyarak olgunlaştığını haber veren kavunumuzu hasad ettik. Enginarımız gelişmeye devam ediyor. Kudretnarlarımız, dolma biberlerimiz kapya biberlerimiz gül biberlerimiz altın çileklerimiz çok iyi durumda . Fakat bu seneki rüzgar kadar rüzgar olmadı şimdiye kadar dolayısıyla bazı olumsuzluklarda bereaberinde geldi.
Bu arada kavunun tadını merak edenlere ..çok çok tatlı olmadı piyasadan aldığınız kavunlargibi . Daha öncede söylediğim gibi bu seneki bir tecrübe oldu seneye daha bilinçli yaparız Allah ömür verirse. 2 kök kavundan yaklaşık 16-18 kg kavun aldık ama 3-4 tanesini çürüttük ıslakta kaldığı için. İşte resimler.

Eklenen Resimler

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön