Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmettugrul55
sn. ermana
bu forum başlığında her gün dikim aralığı bahçe işleri konusunda 40 yıllık tecrübeli ceviz bahçesi sahibi gibi yazdıklarına iyi niyetle cevize gönül vermiş dostlar cevaplar yazıyor.her seferinde de bir karşı yanıtın oluyor.forumlarda çoğu kez tartışılmış ağaç dikim mesafesini 1 haftadır sil baştan tekrar açıklandı.en sonunda daha bir ceviz bahçesi kurmadığını söyledin.
babamın bir sözü vardı:
- adam oğlunu çağırmış: gel oğlum buraya
-gelemem
-neden
-bir deli tuttum
-bırak gitsin
-o bırakmıyor.
şimdi tüm iyi niyetlerle: bilgisini tecrübeyle harmanlayıp bu foruma katkı veren üstatların tekrar baştan size yanıt vermeleri sonunda ;bırakın da biz kaldığımız yerden devam edelim.
bir tavsiye foruma yazmadan bir eski konuları okuyun.
|

benforuma üye olmadan önce 6 ay boyunca en ince ayrıntısına kadar bu forumuda başka yerleride okudum zaten. ancak siz yazdıklarımı okumamışsınız ki bir çok mesajımda ısrarla henüz bahçem olmadığını araştırma aşamasında olduğumu bilgilerim sadece internettekilerden ibaret olduğunu ancak tezat fikirler yaratarak doğruyu bulmaya çalıştığımı defalarca yazdım. keşke bu yanlışa düşmeden önce profilimden tüm mesajlarıma baksaydınız ne yazıyor diye zaten 30-40 tane mesaj vardır. buyrun siz kaldığınız yerden devam edin o kadar bilgisini paylaşmak isteyen çıkarsızca yardımcı olmak isteyen var ki bu forumda sana da yeter banada arkadaşım. sıkılmadan kızmadan hala ne diyor bu demeden bilgisini tecrübesini paylaşan tüm arkadaşlara da bu vesile ile bir teşekkür edelim.