View Single Post
Eski 23-08-2013, 22:47   #26
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sabah sefası ne azman bir bitkiymiş öyle, sihirli fasulye masalında ki gibi sanki.)) Çok görkemli maşallah, Çıtır'ı güle güle büyüt çok sevimli kerata, bende bugün terasta banyo yapan güvercinleri çekecektim ama Zeus sağ olsun arkamdan çocuklar yukarı bırakmışlar onun gelmesiyle güvercinlerde uçup gitti...

Ben her zaman söylerim, dünyanın tek canavarının insanoğlu olduğunu. İnsan önce hangi varlık olursa olsun empati kurmayı öğrenmeli ve doğanın işleyişini iyi anlayıp kavrayabilmelidir. Eğitim çekirdek ailede başlar, okul ve yaşamla devam eder ta ki ölene kadar. Ne yazık ki insanoğlu hem doğaya, hemde kendi ırkına karşı kıyım içerisinde. Görülen o ki insanoğlu maalesef aç gözlülüğe yenilmiş durumda. Doğa, okullarda basit fen ve coğrafya dersleriyle geçiştiriliyor. Oysa uygulamalı yapılacak eğitim daha akılda kalıcı ve vicdanı uyarıcı olacaktır, diye düşünüyorum arkadaşım. Konu o kadar vahim olduğu kadar da uzun maalesef, umarım senin hassasiyetinde olan arkadaşlarımız çoğalır sel olur. Dünya için geri sayım başlayalı çok oldu çünkü...Can dosttum yok demişsin ama, can dost olmaya ben talibim arkadaşım.))

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön