View Single Post
Eski 20-08-2013, 18:12   #11
hasan_ka
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-03-2010
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum. 2 konu hakkında bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

25 dönüm ektiğim fidanlara taşıma suyla baş edemeyince tarlama 700 mt ilerideki köyün sulama kooperatifinden 90lık pe 100 boruyla kendi imkanlarımla suyu çektim. Tarlam sulama sahası dışında bulunuyor. Ancak köyden birileri DSİ'ye benim yüzümden sulama birliğini şikayet etmişler. Tarlam sulama sahasına uzak olduğu için su verilmeme gibi bir durum var mı acaba ?

Diğer sorum ise desteklemeyle ilgili. Fidanları alırken mavi sertifikalı fidan aldım ve 7*7.5 mt mesafeyle diktik. İlçe tarım müdürlüğündeki memur mesafenin kısa olduğunu, destekleme alamayabileceğimi söyledi. Ben ise 8*4 mt mesafeye bile destekleme verildiğini duydum. Bu konuda ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ? Fidancım da 7*7.5 mt dikime destekleme verildiğini söylüyor. Biz mi yanlış biliyoruz ilçe tarımdaki memur mu?

Yaklaşık 2 haftadır bu konulardan dolayı moralim bozuk. Fidan yetiştirmek zaten zor maddi manevi yoruluyorum bir de bu tip olaylar çıkıyor az daha bu sevdamızdan soğutacaklar bizi !!!

hasan_ka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön