View Single Post
Eski 20-08-2013, 14:25   #521
turkankaragoz
Ağaç Dostu

turkankaragoz's Avatar

Giriş Tarihi: 21-06-2012
Sn yeşillim bu nasıl bir aşk böyle nasıl heyecanla bütün gün hoya sayfası okuyorum anlatamam. Sizin odayı boşaltıp çılgın oda yaptığınızı okuduğumda açıkça bu nasıl bir sevgi böyle diye düşünmüştüm. Ama şimdi sizi anlıyorum. İnanın hepsine benimde benimde olmalı gözüyle bakıyorum artık. Aslında evimde çok uygun diye düşünüyorum. Çok güzel öğleden sonra güneş alıyor. Oldukça aydınlık. Bulunduğum bölge itibariylede nem oranı oldukça fazla. Nemimiz en düşük %40 lar da seyrediyor ki bu oldukça az bir dönem. Her zaman bunun oldukça üzerinde. İnanın miniklerim geldiğinden beri büyüteç elimde nerede bir oluşum var diye kontroldeler. Yanlız üzücü bir haber de vermem gerek. Gelen küçük kalplerimden toprak tarafında olanı kaybettim. Hemen üzerinden biraz toprak eksilttim ve diğerini kurtardım. O iki küçük kalbin arasındaki sürgünde yoluna devam ediyor bir sorun yok şimdilik. Biraz mektup gibi oldu ama kusura bakmayın. Bana da bu aşkı bulaştırdığınız için teşekkür etmek ve heyacanımı sizinle paylaşmak istedim. Bol çiçekli güzel günler dilerim.

turkankaragoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön