Teşekkürler Sayın Sakaki,
Aslında saksıyı özellikle dar tutmaya çalıştım ki hayalimdeki
http://www.agaclar.net/forum/1185147-post8.htm çizime yaklaşayım fakat
alt kısmı tam tahmin edememişim, kovuktan sonraki sol kısım aşağı ınmiyor ve oradaki çok sayıda kökü kesmek istemediğimden bulduğum pembe bir taşın arkasına gizledim(biraz daha köklensin o kökleri kesebilirim) o nedenle düşündüğümden biraz daha derine dikdim ve dikerken biraz döndürmek zorunda kaldım, döndürünce sağ tarafta yer kalmadı. Diğer delicelerin alıştırma saksılarını yaptıktan sonra vakit kalırsa bu deliceye gelecek yıl için bir saksı daha yaparım. Bir sonraki saksıyı delicenin kabuğunun renk ve desenine uygun yapmaya çalışacağım ki kayayla bütünleşmiş gibi bir görüntü alsın.
İyi çalışmalar dilerim...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki
Sn sagol,
Bence de delicelerde yaz sonu-sonbahar başı saksı değişimi, bilinçli yapıldığı sürece çok büyük soruna neden olmuyor (köklere çok fazla müdahale edilmedikçe). Bunu bende birkaç defa denedim ve şahit oldum.
Bana sadece saksı bu nebari için biraz küçük gibi geldi. Saksı az daha geniş olsaymış ve birinci fotoğrafa göre sağdaki köşe de sol taraf gibi hafif az daha yüksek olsaymış çok daha harika olacakmış, ancak orası bir kaya parçası ile de kapatılabilir sanırım!
Kolay gelsin 
|