Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste
Hogeldiniz sn Muda.
Evet forumda öyle güzel bahçeler, balkonlar varki sayfa açmakta çok tereddüt ettim aslında,( ne cesaretle açtımsa) 
Mavişlerin hiç birinin tohumu olmuyor, hepsi dip sürgünlerinden çoğalıyor.
Ben de çok üretip isteyen arkadaşlarla paylaşmak istiyorum, sizin ithal aldığınız büyük çiçekli nasıl acaba çiçekleri, fotoğraflamadınızmı?
|
İlk aldığımda çok güzellerdi. Ancak ben saksısını değiştirmekte geç kalınca güneşten hemen bozuldular. Daha önce de küçük çiçeklisini mecburiyetten almıştım. Burada bir çiçekçide bulduğum küçük çiçeklileri çoğalttım. Saksıyı o kadar kaplamış ki her taraf kök olmuş. Şu anda büyük çiçekli olan saksısını değiştirdikten sonra kendini toparlamaya yeniden çiçek açmaya başladı. Bu çiçekler bir anda solmuşlardı. Tek kök üzerinden çıkmaktalar. Diğeri gibi yayılmamışlar. Ancak yaşarlarsa herhalde üretmem mümkün olacak. Nedense çiçekleri açık renkli ve normal bizim bildiğimiz koyu renkli oluyorlar. Çok da güzel oluyorlar. Bende sayfa açmakta tereddüt ediyorum. Çok olmasa da bir çok insana göre fazla sayıda çiçek ve kaktüs bulunmakta. İlk geldiklerindeki resimleri aşağıda.