Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina
Sevgili Kılıç, tebrik ediyorum seni  demek Öğretmen lisesi oldu, bbildiğim kadarıyla eğitim açısından daha iyiler. Her ne kadar artık öğretmenlik artık eskisi gibi iş garantisi olan bir meslek olmaktan çıkmışsa da, eğitim fakültesini ilk tercihlerinde yazanlara ek puan veriliyordu - eğer halen değişmediyse. Neyse, o zamana daha çok var, Allah başarılarını daim etsin. Sizinkilerden sınav hediyesi olarak bol bol çiçek isteseydin. Okul merkezde mi, sizin ilçede mi?
Senin sardunyan vardı herhalde değil mi? Listendeki sayı kaça çıktı şu an?
|
Ablacım öğretmen liselerinde artık meslek eğitimleri verilmediği için ek puan da verilmiyor ben buranın kinin eğitimi güzel olduğu için gittim...

Okulum merkezde ama çok kötü bir özelliği var çarşıda değil çıkışına yakın ama bu da bir yandan iyi çünkü sesden gürültüden uzak bir yer...

Evet ablacım sardunyam vardı ve halen var ama içeride beslediğim için dışardakiler gibi hızlı büyümüyor ama ölmüyorda sadece yavaş büyüyor iyi gelişsin diye babannemgile götürcem dışarıda besliycem...

liste derken çiçek türlerinden bahsediyorsanız hiçbir fikrim yok saymadım ama baya bir arttı...