View Single Post
Eski 14-08-2013, 14:55   #49
sumeyra47
Ağaç Dostu

sumeyra47's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Unhappy

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili Sumeyra47,

Sayfanız hayırlı uğurlu olsun. Bu sevdaya sen de tutulmuşsunuz ya, iflah olman zor gayrı Şaka bir yana, Bursa'da benden başka akif bir üyenin daha olması gerçekten mutluluk verici. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, bir doğaseverin yanında olmaktan büyük memnuniyet duyarım.

Kaktüslerin üzerinde silikonla yapışık olan çiçekleri koparmazsan zamanla bitkine zarar verir. Bu yüzden mümkün olduğunca güneşli bir ortamda beklettikten sonra keskin bir bıçaktan da destek alarak silikonları temizlemelisin. Aslında en doğrusu silikonlu kaktüsleri hiç almamak.

Sevgi ve selamlarımla...
Sevgili Loveforlife...Sayfama hoş geldiniz.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bursa'da aktif olan pek yok galiba, benim de dikkatimi çekti.Ben daha çok başındayım yolun.Çok acemiyim sizin bilgilerinize ihtiyacım olacak elbette.Sizin bitkileriniz de çok güzel, sayfanızı beğenerek takip ediyorum.

Bu sevdaya kapıldım gitti!Birde diken aşkı başladı şimdilerde.Bakalım sonumuz ne olacak.

Kaktüslerin üstündeki yapay çiçekleri neden yapıştırırlar anlamadım gitti.Ben kaktüse kıyamıyorum canı yanacak diye.Aslında ben çiçekli olanından almayacaktım ama hediye olduğu için böyle oldu.Çiçekleri sökerim artık birazdan.Bilgilendirdiğiniz çok teşekkür ederim.

sumeyra47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön