View Single Post
Eski 13-08-2013, 16:41   #17
Muda
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi durdu Mesajı Göster
selamlar,
Angutlarımız sanırım bizi terketti bu gün üçüncü gün gittiler henüz daha geri gelmediler... üzülüyormuyuz hayır dersem yalan olur sanırım çok egoistim. Angutların gitmesini değil kalmasını istiyormuşum. şuan angut sesine benzer ses duysam gözüm havada bizimkilermi inerlermi acaba diye aranıyorum... hüzünlüde olsa buruk bir sevinç var umarım hayatta kalabilirler.. Angutlarımıza özgürlük dolu uçmalar....
Bir macera daha bitti....
saygılarımla
Angıtların fotoğraflarını çektiğinize göre muhtemelen doğada bulunan angıtlar arasına karışmışlardır. Onlarla beraber hareket ederlerse muhtemelen hayatta kalırlar. Bir tanıdığmda da birisi bundan yaklaşık 20 yıl kadar önce ördek yumurtası getirmişti. O da onları tavuk altında büyüttürdü. Bulunduğu yerde su çıkıyordu. Bir süre onlar da uçarak yakınlarda bulunan baraj gölüne gidip geldiler sanırım. Daha sonra biri geldi. Daha sonra bir daha gelmediler. O da sizin gibi uçup gidip gelmedikten sonra ben o şekilde ördeği ne yapayım diyordu. Aslında yapması gereken iş basitmiş. Tek taraftaki kanatlarının tüylerini kestiği zaman uzun uçamıyorlarmış. Tüy döneminde de yeniden çıkıp problem olmuyormuş.

Düzenleyen Muda : 13-08-2013 saat 23:57
Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön