Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi formullaone
Yüklediğiniz resimler çok büyük  bakmaya çalışırken yoruldum
Bahçenize tekrar özen göstermeye başlamanız ve sulama kararı alıp uygulamanız gerçekten iyi olmuş.
Bahçenize ilk baktığımda,içindeki ot yoğunluğu dikkatimi çekti.Bu otlar cevizlerinizin gübresine,suyuna ortak olur ki zaten bunu biliyorsunuzdur.
Diğer dikkatimi çeken durum da,ağaçlarınızın çift gövdeli ya da 3 gövdeli oluşu.Gerçi,bunu düzeltmek artık çok zor gibi görünüyor.
İlk göze çarpan eksiklikler bunlardı,beni yanlış anlamayın lütfen,sadece fikrimi söyledim.
İyi çalışmalar.
|
Sayın Formullaone,
Bu iki ve üç dallı ağaçlarımız yerli çeşitlerdi. Biz bunların bütün dallarına aşı yaptık. Hepsi de tutunca inanın kesmeye kıyamıyoruz. Defalarca testereyle yanlarına gittik. Şunu söylemek istiyorum: Ne ellerim testereyi tuttu, ne kollarım çalıştı. Bizde bu şekilde bıraktık. İlerde ne olur bilemem.
Gelelim ot meselesine sonbaharı dört gözle bekliyoruz. Bahçemizi kaz ayağıyla tekrar işleyerek otlardan kurtulmayı düşünüyoruz. Bu sene baharın otları kurutmak için zirai mücadele yapmayı düşündük. Ama gerçekleştiremedik. Şimdi makinayla otları biçerek şimdilik idare ediyoruz.
Saygılarımla Aksoy17