View Single Post
Eski 08-08-2013, 23:13   #1
ngr33
Ağaç Dostu

ngr33's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2013
Merhabalar yine ben herkese iyi bayramlar... Menekşe günlüğümde bugün itibariyle kök çürümesini yaşamış bulunuyoruz..bugün sabah bir baktım ebruli menekşemin alt sıra yaprakları yumuşamis..o kadar sayfayı okudum bu forumda aklımda şimşek gibi çaktı ' kök çürümesi olabilir bu ' aksama kadar ilgilenemedim bayram telasıyla aksam tekrar baktım sanki yapraklar dahada yumuşamış..hemen müdahale ettim saksıdan çıkarıp temizledim toprağı evet ta kendisi kökü çürümüş yuppiiii kapmışım burdan birseyler kökünü tamamen kestim sıfır kök suan iyice temizledim çürüğü suya ıslattım..sizce köklenir mi?? Kendimi ameliyat yapmış gibi hissettim 4 tane menekşem var pembe,beyaz,iki yavrum var çelikten üretebildim burdan öğrendiklerimle müthiş bir duygu onlarin büyümesini görmek.. Cicek açmalarını dört gözle beklerken ölmesin arkadaşım,menekşem.. cok üzülürüm yoksa.. Bugün siirtte söyle bir çiçekçi turladım menekşenin m'si yok resmen çölde menekşe arıyorum Abilerim ablalarım benimle menekşe kardeşliği kurmak ister misiniz bana yaprak çelik **** elinde fazla yavrusu olan varsa yavru göndererek :$ böyle birsey yapsak ne kadar güzel olmaz mı? Sevgilerimle...

ngr33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön