Konu: berçin
View Single Post
Eski 06-08-2013, 00:43   #5
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili berçin, bu samimi içten tanıtım yazınızı okumak beni çok mutlu etti. Hakkımda yazdığınız güzel sözler için de teşekkür ederim.

Bu başlığa yazmaları için arkadaşlara teklif götürürken zaman zaman tereddüt ediyorum ama sizinki gibi olumlu cevaplar alınca da biraz daha cesaretleniyorum.
Üyelerimizi daha yakından tanımak bir başka güzellik veriyor, sanki sanal alemden biraz daha yakın hissediyoruz.

Sıkıntı ve üzüntülerinizi geride bırakıp güzelliklere kucak açmanız ve gün geçtikçe de bu güzelliklere yeni yeni güzellikler katmanız ne sevindirici.

Her şeyin gönlünüzce olmasını diler, agaclar.net ailesi içinde olmanızın da bizleri çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.
Ben teşekkür ederim sevgili Güler Hanım, teklifiniz hem mutlu etti hemde onur duydum. Bu platform da tanıtmayıp kendimizi nerede tanıtacağız.

Ağaçlar net ailesine mensup olmaktan gurur duyarım. Bulunduğum her ortamda mutlaka lafı Ağaçlar net'e getirip tanıtıyorum, üye olmadan takipçimiz olan arkadaşlarım var şimdi. Özenen ve doğa kavramını yeni, yeni anlayan insanlar
var, bunları görmek beni mutlu etse de aynı çoğunlukta anlama zorluğu çekenler var...

Ne derler; ''acı unutulmaz,zamanla hafifler.'' Ağalar net ailesinde daha da hafifledi her şey... Sevgiler...Teşekkür ederim tekrar...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön