Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mcse2007
Merhaba cakal_tm
Deyindigin konu guzel, pazarlama başlı başlına bir meziyettir, ben bu işe Allah kısmet ederse 15-20 gün içersinde başlayacagim, pazar konusunu biraz arastirdim, hedef zaten belli, ya oteller ile gidiip konusacaksin, ben günü birlik size mantar lojistigi saglarım, **** basit restoran zinciri olan firmalar ile ilk planda takımını giyip basit te olsa tanıtımını yapacaksın, ama ben bunu yapmam diyorsan trakya bölgesinde senden bu ürüne yarı fiyatına misal olarak diyorum alan firmalar mevcut,benim arge aşamama göre yani ürünün elinde kalması gibi bir durum söz konusu degil, ben ilk planda iklimlendirme kısmını geçip ürün alırsam basit bir firma websitesi kurup internet uzerinden satisini denemek istiyorum, bir kargo şirketi ile anlaşıp isteyene günü birlik ortalama 48 saat içinde ulaştırma gibi bir planım var, zaten istiridye mantarı için 48 saatlik zaman diliminde bir sorun olmayacagini düşünüyorum, bu yorumu okuyan arkadasların da değerli yorum ve fikirlerini bekliyorum, özellikle websitesi ve kargo hakkında 
|
Selamlar...
Dediğin gibi ürettiğin mantarlar elinde kalmaz ama istediğin fiyattan satamayınca da zarar edersin.Mantar yazınca çıkan belli başlı bilinen sitelerden çok yorum okudum zamanında.
Bir hevesle ürünü üreteyim nasıl olsa satarım gibi bir mantıkla bu işe başlayanlar şimdi işletmesini devretmeye çalışıyor ya da zarar edip kapatıyor.
En önemlisi pazarlama sen bağlantını kur üretmek kolay iş bence...