Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ironturk
mesaj için teşekkür ederim. mesajınızdan sonra satıcıyla görüştüm aynı ilçede olduğumuz için alıcıdan elden aldım. ürün çok iyi dediğiniz gibi ışık durumu çok başarılı teşekkürler
|
Sn. ironturk
Hayırlı olsun. Ürünü hangi bitki için kullanıyorsunuz ve kaç bitki için yeterli oluyor. Denediniz mi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bountr
3 tane florasan pek bir işe yaramaz, + florasanın elektrik tüketimi lede göre daha fazladır, ilk başta biraz fazla para verip led kurarsanız 1 senede çıkartır parasını, hem daha uzun ömürlü bir sisteminiz olmuş olur.
|
Sn. bountr, önerileriniz için teşekkür ederim. Ancak hesaplama konusunda zorluk yaşıyorum. Sizce 4-6 saat ışık için 100 m2, 250 m3 bir alandaki 200 domates fidanı için kaç led lamba almam gerekli. Bir fikriniz var mı acaba?