View Single Post
Eski 02-08-2013, 15:29   #14
Mercani
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Merhaba herkese

3 gün önce güvercin bulduk, ben corum ciplagi sanmistim ama bilen birisi postaci oldugunu söyledi. Bu arada güvercinden hic anlamam arastirdigim kadariyla corum ciplagina benziyordu. Kus bakan birine verelim dedik ama birisi esleri bozar diye almadi, baska birisi talip oldu yeri uzak falan derken simdilik bakmaya karar verdik.

Birakinca yerini bulur diyorlar ama kanatlarini kesmisler yeterince iyi ucamiyor, bu sartlarda onu birakamam.

Cok ürkek, korkuyor. Yanina yaklastirmiyor diyebilirim. Yemesinde, su icmesinde görünüste sagliginda bir problem yok. Simdilik kutuda, kardesim ona kücük kümes gibi bir sey yapacak. Bugday veriyorum, kirmizi mercimek verdim kurcaliyor simdi, cok daginik yemesi var

Asil önemli sorum ise kar beyaz olunca güvercin gözden kacmiyor tabi az önce üzerinde ip gibi ince uzun bir sey gördüm. Uzun dediysem de upuzun degil ama l harfi uzunlugunda belki ondan biraz daha uzun bir sey. Siyah renkli ve hizli yürüyordu. Bu nasil bir zararlidir, ne yapabilirim bunun icin? Bir de sürekli kasiniyor güvercin, geceleri de ötüyor mu yoksa inliyor mu anlayamadim, inler gibi cikiyor sesi.

Forum aktif degil ama cevap alirim ümidi ile yazdim bakalim

Mercani Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön