View Single Post
Eski 02-08-2013, 12:46   #3878
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Helot Mesajı Göster
Devlet te chandler ekin diyor.
Devlet ceviz fidanı dağıtmaya başladıysa bu iş tamamdır, bir ara zeytin fidanı da dağıttılar ektirdiler (Ektim) sonra gönen zeytin bölgesi değil deyip üye yapmadılar zeytinimi almadılar.

Ekilen zeytinlerin bir çoğuda bölgeye uyumsuzluktan ilgisizlikten heba olup gitti. Daha onbeş gün önce 15 dönüm zeytin bahçesi köklenim söküldü neden söküyorsun fidanı biz verdik sökemezsin ürününüde alırız diyen bir kişi göremedim.
Yani devlet neden verdiğini bilmiyor verdiğinin arkasında durmuyor ne yaptığını da bilmiyor.

Bu iş sevgi işi proje işi planlama işi olduğunu devlet ne zaman öğrenenek bilemiyorum.

Hem devletin parası carcur ediliyor hem bir çok çifçinin umutlarıyla oynanıyor, o bedava fidan dağıtan devlete sorarım, ektirdiğiniz cevizlerin ürününü yarın kaç para olacağı ya da kaç paradan alacaklarını ya da nereye ihracat yapacakları yolunda ne söyleyebilirler....

Koskoca bir hiç... hiç bir şey söyleyemezler hiç bir planlamaları yok, günü kurtarma politikaları, yarın meydanlarda şu kadar şunu verdik bu kadar bunu ektirdik şu kadar hibe verdik derler ama şu kadar şu fiattan aldık şu kadar iihracat yaptık şu kadar ihracat bağlantılarımız var şu ülkeye üç yıl sonra şu kadar ton ceviz göndereceğiz gibi hiçbir şey duyamıyorum.
Duysanız da inanmayın akaryakıtın 5lira olduğu bir ülkede hiçbir ülkeyle rekabet edebilme şansı yoktur.
Sahneye konan siyasi aktörlerin siyasi oyunudur bizlerde tiyatro da oyun seyreden seyirciyiz, kimimiz ooo çok güzel oyun diyoruz, kimimiz beğenmedim diyoruz,

Kimse oyunun projesine bakmıyor herkes sadece o an aldığıyla yetiniyor ya da yetinmek zorunda,

Ya sonrası

Sonrası üstte zeytin bahçesinin sonu neyse ceviz bahçesinin sonuda O .

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön