Sn. korucak eviniz şimdiden size ve sonraki neslinize hazır gözüküyor umarım Allah mutuluk nasip eder.
Bana gelince bu görüntü 2014 yılında inşallah alacağım arazide yapımına başlayacağım kerpiç evimde tasarlamayı düşündüğüm bir odanın hayalimden gerçeğe dönüşmüş hali gibi,
ben henüz 4-5 yaşlarındayken dedemin kendi evini çamur ve saman karıştırarak dış duvarlarını yamaladığı görüntü gözümün önüne geliyorda 1-10 yaş arasını dedemin kerpiç evinde geçirdiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.
20-30 dönüm bir bahçe düşünün Fukuoku ve permakültür teknikleriyle dizayn edilmiş uygun bir yerine kerpiç evim önünde köy fırınım sağ sol heryer bostan
bahçemin adı Hayal Bahçesi : çünkü bunları kime anlattıysam boş hayal bunlar abi dedi ben ise gülüp geçtim, evet bunları herkes ister düşünür hayal eder ama kimse genelde yapamaz hayatın telaşı geçim derdi içinde yok olup gider, bana gelince 8 aydır çocuklardan ayrı gurbette st. petersburgda dişten tırnaktan arttırarak para biriktiriyorum sizin anlayacağınız ezber bozuyorum, hayal bahçesi geri sayım başladı...
|