Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Tömürcek hepsine maşallah diyorum ellerine sağlık. Bir gecelik geline mühendis tırtılı uğramış bir ara bana öyle geldi ama iyi gelişmiş. Bende de bir tane var Sn. ddmk vermişti sağolsun. Küçük saksıya dikmiştim yavaş büyür düşüncesiyle ama baya hızlı büyüdü sonra duraksadı. Pencere kenarına koymuştum ilk başta sonra az güneş gören yere alayım dedim bir yaprağı yandı ama durumu iyi. Saksısını değiştireceğim.
Menekşeleri ne güzel çoğaltmışsın ben bu sene bir tane aldım, nazlı olduğunu sandığım için almadım aslında ama pek bir bakım yapmadım. Birkaç renk daha alacağım.
|
Abicim bi gecelik gelinin o gövde yaprağının üstü yanık gibi ya o tırtıl işi değil o geldiğinde öyleydi ama diğer resimdeki taze yapraktaki yuvarlak deliği tırtıl yaptı bi gece. Ben dadanır hepsini yer diye korktum ama bidaha gelmedi çok şükür o hatırayı bırakıp gitti
Gerçekten çok hızlı gelişiyor bukadar tahmin etmemiştim bende saksı değişimini önümüzdeki seneye erteledim bu sene onda idare edebilir çok da dar değil

Menekşelere gelince hiç nazlı değiller sadece güneşi ve suyu ayarlamak lazım okadar sonra seyretme vakti çok güzel açıyorlar gerçekten