View Single Post
Eski 31-07-2013, 11:41   #2914
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Sevgili cemo, teşekkür ederim. Bizler de seni, yorumlarını, güzel bahçeni özledik. Forumda eksikliğin hissediliyor. Tamam Ece var ama bizleri de unutma, arada böyle bir ce deyiver.

Bekliyorum, üzümlere ve incirlere yetiş. Sevgiyle...

Sevgili aheste, YeniGine, efeege, yorumlarınıza teşekkür ederim. Bakalım hatminin diğer renkleri de bu yaz sevindirecek m?

Katmerli hatmiyi ilk kez yetiştiriyorum, tohum durumunu bilmiyorum. Eğer bol tohum olursa, Tohum Takas Etkinliğinde paylaşıma açarım. Az olursa, siz isteyen birkaç arkadaşa ayırırım.

Mesaj yazmışken, bir aşı haberi. Ihlamur epey yaşına rağmen çiçek açmıyordu. Meğer aşı gerekliymiş. İlginç olan aşının bir günde patlamasıydı. Gözlerimize inanamadık. Pazartesi öğleden sonra aşı yapıldı. Salı akşam üzeri gözlerin canlandığını gördük.

Name:  ıhlamur.jpg
Views: 1040
Size:  25.6 KB

Name:  ıhlamur1.jpg
Views: 1046
Size:  21.1 KB

Dahlia bu kadar açabilmiş,

Name:  dahlia.jpg
Views: 1055
Size:  34.9 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön