View Single Post
Eski 30-07-2013, 16:40   #4
nicholai hel
Ağaç Dostu
 
nicholai hel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-09-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 883
Teşekkür ederim. Sanırım ikinci fotoğraftaki görsele göre öyle düşündünüz. Aslında o zamandan ağacın stiline karar verebilmiş olsam yapmazdım ama o fotoğraf geçen sene Ağustos görseli ve ondan sonra bazı dallarını, özellikle de rüzgar efektine çok yakışan gövdenin hafif ön-sağından çıkıp sola uzanan dalı o günlerde almıştım.

Bir de ağacın tepe kısmı bu son fotoğrafta öne doğru geliyor, diğer yönde biraz uzaklaşıyor gibi olacak ama ağaç bir sonraki toprak değişiminde pek tabii o yöne doğru da yatırılabilir. Ayrıca zaten bu kural rüzgar stilinde çok da aranmaz diye düşünüyorum.

Bu akşam ağacı bir de o yönden izleyeceğim bakalım. Fotoğraflarını da en kısa zamanda eklerim, birlikte değerlendiririz.

nicholai hel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön