View Single Post
Eski 30-07-2013, 00:27   #139
patipatya
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-03-2013
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 34
evde yalnız olduğumdan (ve tabi ki erkek beceriksizliğinden ) yapılış aşamasında foto çekemedim ancak anlatmaya çalışayım, çay bardağı ile kesip aldığım kısımlar haricini yağlı pişirme kağıdı serdiğim fırın tepsime yaydığım bir yufkanın üzerine artan harçtan sürdüm ve kalan parçaları da bu yufka üzerine serpiştirdim ve yine harcımdan sürdüm (sanırım harcı biraz fazla tutmuşum) en üste yine bi yufka ile sonlandırdım çok kullanmayı sevmediğimden hiç yağ koymadım fakat kenarlar kuru olmasın diye kenarlara tereyağı koydum sahurda tadına bakacağım artık ama en üstteki yufka beyaz kaldı sanırım buraya kızarmasını sağlamak için yoğurt falan sürmeliydim

patipatya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön