View Single Post
Eski 16-06-2007, 09:29   #50
küpeli
Ağaç Dostu

küpeli's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eyüp1 Mesajı Göster
Benim evimin de konumu doğu-batı yönünde.Çiçekler sadece öğleye kadar güneş görüyorlar.Beyaz olanı yılda iki defa açıyor.Mayısda açtı. Eylül de tekrar açacak.Çiçeklere (CLEMATİS) çok özel bir ilgi göstermedim.Bakımı çok zor değil.Yazılanları takip ederseniz,balkonda yetişmemesi için bir neden yok.
Bursada bulunurmu bilmiyorum.Yalovadan (Hayrettin Karacanın Bahçesinden) temin edebilirsiniz.Todor tel. numarasını da yazdı.
Sn. Eyüp1,
Clematisi gördükten sonra hemen arama çalışmalarına başladım. Önce Heykel'de Reyhan Pazarı girişindeki çiçek pazarına sordum yok, (abla burda ne arar gibisinden bana güldüler) Mudanya yolu üzerindeki birkaç seraya sordum yok...
Tavsiyeniz üzerine az önce Sn. Todor'un verdiği telefon numarasından Karaca Fidanlığı'nı aradım. Kendi ürettikleri Clematis fidelerinin geçtiğimiz ay (Mayıs) bittiğini, ancak önümüzdeki ay (Temmuz) içerisinde ithallerinin geleceğini söylediler. İrtibat için telefon bıraktım. Geldiğinde haber verecekler.. İlgilenen arkadaşlar varsa arayıp irtibat numarası bırakabilirler... Numarayı tekrarlıyorum.... KARACA FİDANLIĞI : 0 226 833 77 67

küpeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön